Право на връщане

Съгласно Закона за защита на потребителите (ЗЗП), всяка поръчана и доставена от разстояние стока, може да бъде върната в срок от 14 дни от датата на нейната доставка.

При връщане на стока закупена от сайта ни, трябва да приложите пълният получен комплект, заедно с разплащателния документ от Еконт, както и бонусното съдържание,  принадлежащо към продукта/продуктите.

Връщането и приемането на продукт може да доведе до удръжки от стойността му, в случай че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в повреди по опаковката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация.

Преди да бъде върната дадена стока, следва да се попълни и изпрати до имейл (sales@gladzapromyana.eu) стандартен формуляр за отказ, който може да бъде изтеглен от тук. Заедно с формуларя, трябва да се изпрати и актуален номер на банковата сметка (IBAN), на която ще бъде възстановена съответната сума.

Върнатa от клиент стока бива компенсирана с пълно или частично възстановяване на сумата по предоставена от клиента банкова сметка, в 14 дневен срок след приемане на върнатия продукт от продавача (gladzapromyana.eu). При изразено желание от страна на клиента, може да бъде извършена замяна с друг продукт/продукти.

Адреса за връщане на стока, трябва да е същият, от който е била получена.

Транспортните разходи по връщането или замяната на стока са за сметка на клиента.

Мобилен номер за допълнително съдействие: 0876322506